Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Denmark Directory

Directory Regional Europe Denmark
16 - 30 of 50 websites in Denmark Category
Category Websites
+9
Thai Massage Brønshøj

Vi tilbyder ægte thai massage fra vores ny indrettede lokaler centralt beliggende i Brønshøj. Alle vores massører har mange års erfaring.Som led i den personlige service har du som kunde også mulighed for at vælge en bestemt massør efter ønske, så du er sikret den bedste massage efter dine ønsker og...

 Novembervej 39, Brønshøj, , 2700
 50 23 41 27
https://gamraimassage.dk/
+6
Skrot

Vi afhenter alle former for metalskrot i Århus, Randers, Hobro, Hadsund, Mariager og på Djursland. Vi tilbyder altid de højeste dagspriser og naturligvis korrekt miljømæssig behandling. Ring for mere info idag.

 Stoubyvej 49, Gjerlev, , 8983
 30 47 63 63
https://www.steensskrotservice.dk/
+10
Glarmester Amager

Glarmester Amager tilbyder alt inden for faget til virksomheder og private på hele Amager herunder Tårnby, Sundby og Christianshavn. Ingen opgave er for stor og ingen for lille. Vi kan således lave alt lige fra glasfacader til bilforhandlere til udskiftning af en smadret rude.

https://www.glarmester-amager.dk
+8
Glarmester Holbæk

Glarmester Bruun er din glarmester på Sjælland. Vi løser alt arbejde hvor glas indgår. Så uanset om du skal have lavet en komplet glasfacade eller blot skal have skiftet ruden er Glarmester Bruun den helt rigtige at henvende sig til.

 ØSTRE HAVNEVEJ 8, Holbæk, , 4300
 59440186
https://www.glarmesterbruun.dk
+11
Gulvafslibning Kalundborg

Kalundborg Gulvafslibning er din lokale gulvafsliber i Kalundborg. Vi løser større såvel som mindre opgaver for private og virksomheder i hele Kalundborg. Vi har stor erfaring med fraflytningslejligheder. Ring for et godt tilbud.

https://kalundborg-gulvafslibning.dk
+9
Gulvafslibning

Høng Gulvafslibning startede i 2007. Med mere end 15 års erfaring inden for gulvafslibning og gulvbehandling kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer afslibningsopgaver. Virksomheden består idag af 15 medarbejdere. Vores kundekreds er private, erhverv...

https://hoenggulvafslibning.dk
+7
Gulvafslibning Holbæk

Vi tilbyder totalløsninger inde for gulvafslibning for private og erhverv i hele Holbæk og omegn. Vi stiller gerne vore ekspertise og erfaring til din rådighed om f.eks. behandlingstyper, muligheder m.m.

https://xn--holbk-gulvafslibning-l0b.dk
+6
Messingskilte

Hos ATG Skilte er vi specialister inden for gravering af messingskilte. Vi har dørskilte, navneskilte og husnumre i et kæmpe udvalg af messing. Vi ligger vægt på at tilbyde fornuftige priser og sender dit messingskilt i hele Danmark.

 Roskildevej 188, Frederikssund, , 3600
 32 52 90 03
https://atgskilte.dk
+12
Havebænke

Hos VVN Havemøbler har vi egen produktion af bænke i træ.Blandt vores produkter er ølbænke, bordbænksæt og hyggebænke. Alt udføres efter ordre og sendes i hele Danmark. Vores kunder omfatter virksomheder, boligselskaber, foreninger, den offentlige sektor samt private husstande.

 Fabriksvej 15, Mørke, , 8544
 26 49 42 91
https://vvn.dk/
+5
Manitou

Ajkom er specialister inden for salg, service og reparation af manitou teleskoplæssere. Med vores kørende værksted er vi på stedet inden for normalt 2 timer i hele Danmark. Vi udbedrer hurtigt fejlen så i kan arbejde videre.

 Mosevej 12, Mørke, , 8544
 21 62 68 37
http://www.ajkom.dk
+8
Linoleumsgulve

Hos Renes Gulvservice er vi specialister inden for lægning af linoleumsgulve, vinylgulve samt tæpper.Vi arbejder for private såvel som erhverv på hele Sjælland herunder Køge, Roskilde, København, Hillerød m.m.

 Bogøvej 4, Hårlev, , 4652
 20 21 67 27
https://renes-gulvservice.dk
+12
Stilladsudlejning

Hos Byens Stilladser kan du leje bygningsstilladser til alle formål. Vi har udlejer: Let facadestillads, til f.eks. facaderenoveringer, tagudskiftninger eller malingsarbejde Svær stålstillads/murerstillads til større renoveringer, opmuring eller betonarbejde Alu-rullestillads – kan f.eks. anvendes...

 Ormslevvej 310, Viby J, , 8260
 86 29 24 42
https://byensstilladser.dk/
+12
Billig Revisor

Søger du en dygtig og billig revisor til at lave dit årsregnskab, så kontakt Billig Regnskab. På vores hjemmeside kan du gratis, anonymt og uforpligtende beregne prisen på udarbejdelsen af dit årsregnskab.

https://billig-regnskab.dk/
+7
Glarmester Holbæk

Glarmester Bruun er din lokale glarmester i Holbæk og Odsherred. Vi løser alle former for glasopgaver fra mindre reparationsopgaver til større entrepriser.

https://www.glarmesterbruun.dk/
+10
Kørekort Holbæk

Slotshavens Køreskole er din nye lokale køreskole i Holbæk. Vi sørger for du får et skræddersyet forløb tilpasset dine behov. Vi har månedlig opstart hvor der er max. 10 personer pr. hold. Vores biler er alle nye og særdeles velegnet til køreundervisning.

 Slotshaven 2, Holbæk, , 4300
 61856807
http://www.xn--kreskole-holbk-djb9y.dk
1 2 3 4