Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.

Denmark Directory

Directory Regional Europe Denmark
16 - 30 of 39 websites in Denmark Category
Category Websites
+9
Gulvafslibning

Høng Gulvafslibning startede i 2007. Med mere end 15 års erfaring inden for gulvafslibning og gulvbehandling kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle typer afslibningsopgaver. Virksomheden består idag af 15 medarbejdere. Vores kundekreds er private, erhverv...

https://hoenggulvafslibning.dk
+7
Gulvafslibning Holbæk

Vi tilbyder totalløsninger inde for gulvafslibning for private og erhverv i hele Holbæk og omegn. Vi stiller gerne vore ekspertise og erfaring til din rådighed om f.eks. behandlingstyper, muligheder m.m.

https://xn--holbk-gulvafslibning-l0b.dk
+6
Messingskilte

Hos ATG Skilte er vi specialister inden for gravering af messingskilte. Vi har dørskilte, navneskilte og husnumre i et kæmpe udvalg af messing. Vi ligger vægt på at tilbyde fornuftige priser og sender dit messingskilt i hele Danmark.

 Roskildevej 188, Frederikssund, , 3600
 32 52 90 03
https://atgskilte.dk
+12
Havebænke

Hos VVN Havemøbler har vi egen produktion af bænke i træ.Blandt vores produkter er ølbænke, bordbænksæt og hyggebænke. Alt udføres efter ordre og sendes i hele Danmark. Vores kunder omfatter virksomheder, boligselskaber, foreninger, den offentlige sektor samt private husstande.

 Fabriksvej 15, Mørke, , 8544
 26 49 42 91
https://vvn.dk/
+5
Manitou

Ajkom er specialister inden for salg, service og reparation af manitou teleskoplæssere. Med vores kørende værksted er vi på stedet inden for normalt 2 timer i hele Danmark. Vi udbedrer hurtigt fejlen så i kan arbejde videre.

 Mosevej 12, Mørke, , 8544
 21 62 68 37
http://www.ajkom.dk
+8
Linoleumsgulve

Hos Renes Gulvservice er vi specialister inden for lægning af linoleumsgulve, vinylgulve samt tæpper.Vi arbejder for private såvel som erhverv på hele Sjælland herunder Køge, Roskilde, København, Hillerød m.m.

 Bogøvej 4, Hårlev, , 4652
 20 21 67 27
https://renes-gulvservice.dk
+12
Stilladsudlejning

Hos Byens Stilladser kan du leje bygningsstilladser til alle formål. Vi har udlejer: Let facadestillads, til f.eks. facaderenoveringer, tagudskiftninger eller malingsarbejde Svær stålstillads/murerstillads til større renoveringer, opmuring eller betonarbejde Alu-rullestillads – kan f.eks. anvendes...

 Ormslevvej 310, Viby J, , 8260
 86 29 24 42
https://byensstilladser.dk/
+12
Billig Revisor

Søger du en dygtig og billig revisor til at lave dit årsregnskab, så kontakt Billig Regnskab. På vores hjemmeside kan du gratis, anonymt og uforpligtende beregne prisen på udarbejdelsen af dit årsregnskab.

https://billig-regnskab.dk/
+7
Glarmester Holbæk

Glarmester Bruun er din lokale glarmester i Holbæk og Odsherred. Vi løser alle former for glasopgaver fra mindre reparationsopgaver til større entrepriser.

https://www.glarmesterbruun.dk/
+10
Kørekort Holbæk

Slotshavens Køreskole er din nye lokale køreskole i Holbæk. Vi sørger for du får et skræddersyet forløb tilpasset dine behov. Vi har månedlig opstart hvor der er max. 10 personer pr. hold. Vores biler er alle nye og særdeles velegnet til køreundervisning.

 Slotshaven 2, Holbæk, , 4300
 61856807
http://www.xn--kreskole-holbk-djb9y.dk
+6
Thai Massage København

Hos Dokkun Thai Massage i København kan du forvente ægte thai massage til din fulde tilfredshed. Alle vores massører er uddannet i thailand og har mange års erfaring med thai massage. Ring for tidsbestilling

https://www.dokkunmassage.dk/
+2
Tørisblæsning

Nordfyns Industriservice tilbyder alt inden for industrirengøring med speciale i tørisblæsning. Tørisblæsning er en effektiv og miljøvenlig rengøringsteknik velegnet til rengøring af maskiner. Vi er en mindre virksomhed der dækker hele Danmark. Ring for mere information.

 Store Kongens
https://www.nordfyns-industriservice.dk/
+7
Brandmaling

Vi er specialister inden for brandmaling på alle typer overflader herunder træ og stål. Vi udfører alt beregningsarbejde, og varetager hele malerentreprisen fra start til slut. Vi arbejder for ingeniører, malermestre, virksomheder inden for byggebranchen samt i mindre omfang private. Vi dækker hele...

 Duevej 16, 6., Frederiksberg, Denmark, 2000
 41281641
https://brandmaling.dk/
+8
Kabelskrot

JM Kabelskrot afhenter dit kabelskrot og giver den højeste dagspris. Vi henter større såvel som mindre mængder og er er mulighed for at få stillet en gratis container til rådighed lige så længe det ønskes. Kontakt os for mere information samt prisen på dit kabelskrot

 Lillemosevej 110, Lyngby, , 2800
 24242420
https://www.jm-kabelskrot.dk/
Murer Amager

Hos Murer Amager udfører vi alt inden for murerfaget stort som småt. Vores kundekreds omfatter private og erhverv på hele Amager. Vores arbejdsområder omfatter bl.a. reparation og vedligeholdelse, renovering, ny-om-tilbyg, badeværelser, flise og klinkearbejde og meget mere

 Smyrnavej 28, th., Copenhagen S, , 2300
 60214242
https://murer-amager.dk
1 2 3