Directory Image
This website uses cookies to improve user experience. By using our website you consent to all cookies in accordance with our Privacy Policy.
Punttis.com - ilmaiset treeniohjelmat ja saliohjelmat
Directory Regional Europe Finland

Punttis.com - ilmaiset treeniohjelmat ja saliohjelmat

https://punttis.com/

Punttis.com on maksuton palvelu kuntosaliharjoittelun tueksi. Täältä löydät ilmaiseksi saliohjelmia eri tarpeisiin ja ohjeet treeniliikkeiden tekemiseksi oikealla tekniikalla ja turvallisesti. Punttis.comista löytyy saliohjelmat niin aloittelijoille, kuin kokeneemmillekin saliketuille.

Punttis.com tarjoilee tarkat ohjeet, joilla opit treenaamaan punttisalilla oikein, turvallisesti ja tehokkaasti. Jokainen liike on ohjeistettu selkeästi ja lisäksi liikkeestä on video, josta näet vielä hyvin havainnollistettuna, että miten liike tehdään oikein. Jos olet aloittelija tai etsit muuten vaan kokonaisvaltaista suuntaa kuntosaliharjoitteluun, kannattaa valita tilanteeseen sopiva saliohjelma. Mutta jos haet omaan treeniohjelmaasi variaatiota ja/tai uusia liikkeitä tiettyjen lihasryhmien vahvistamiseen, niin katso täältä treeniliikkeiden ohjeita. Voit selata treeniliikkeiden ohjeita lihasryhmittäin tai käytettävissä olevien treenivälineiden mukaan.

  • Listing ID#205718
  • Listing TypeExpress-5
  • AddedSep 15, 2022